← Ana Sayfaya Dön
Artık NutriAi kullanmak istemiyorsanız, hesabınızı doğrudan uygulama içerisinden kalıcı olarak silebilirsiniz. Tüm verilerinizin tamamen kaldırıldığından emin olmak için aşağıdaki basit adımları izleyin.
Hesabınızı silmek çok kolay bir işlemdir. Lütfen cihazınızda NutriAi uygulamasını açın ve şu adımları izleyin:
-
1
NutriAi uygulamasını açın.
-
2
Alt gezinme çubuğunu kullanarak Profil bölümüne gidin.
-
3
Profil sayfasının en altına kadar kaydırın.
-
4
Hesabımı Sil seçeneğine dokunun.
-
5
İstendiğinde işleminizi onaylayın.
Önemli Not: Bu işlem kalıcıdır. Silme işlemini onayladığınızda, hesabınız ve ilişkili tüm verileriniz sistemlerimizden tamamen ve geri döndürülemez bir şekilde silinecektir.